Familiebutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

Personvern Familiebutikken.no

Her finner du informasjon om hvilke personopplysninger Familiebutikken samler inn, hvordan de behandles og hvem som står ansvarlig for å behandle opplysningene.

Hos oss er det daglig leder som har hovedansvaret for virksomhetens behandling av personopplysninger. For å kunne gi deg din bestilling er vi avhengig av å kunne dele noen av disse opp opplysningene med andre parter.

Innsamling av data og hvorfor: 

Når du legger inn en ordre hos oss ber vi om navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Disse opplysningene er det du som fyller ut og informasjonen brukes til å behandle din ordre og sørge for at pakken kommer frem til rett sted. Vi skal også kunne kontakte deg på telefon eller epost dersom det skulle være nødvendig. Hvis du krysser av for at du ønsker nyhetsbrev på epost, vil vi bruke eposten til å sende deg våre nyhetsbrev. Nyhetsbrevene våre innholder informasjon om nye produkter, tilbud eller annen informasjon som er nyttig for deg som kunde. Opplysningene du oppgir blir kun delt til andre parter vi er avhengige av for å kunne levere din ordre. 

Andre parter:

Det er vi som har ansvaret for opplysningene du gir til oss, men for å kunne levere deg varer er vi avhengig av å dele disse med andre parter. Nedenfor finner du informasjon om hvilke parter dette gjelder, hvilke opplysninger vi deler med dem og hva de bruker opplysningene til.

Betaling:

Når du skal gjennomføre et kjøp hos Familiebutikken kan du velge mellom flere betalingsleverandører. Hver av disse er ansvarlig for behandling av personopplysningene som legges inn for å fullføre kjøpet.

Spørsmål angående dette må rettes direkte til den aktuelle behandlingsansvarlige.

Levering:

For å levere bestillingen sender vi pakken din med leverandøren som er opplyst ved utsjekk. For at pakken skal komme frem til riktig adresse deler vi opplysninger om hvor pakken skal sendes. Transportleverandøren er ansvarlig for riktig oppbevaring og bruk av personopplysningene du har gitt oss. 

For å lage etiketter til pakkene bruker vi Logistra som er en EDI leverandør. De lagrer ingen opplysninger, men behandler personopplysningene som står på etikettene på vegne av Familiebutikken.

Mystore:

Mystore er leverandør av nettløsningen vår og alle kundeopplysninger blir lagret i systemene dems. De har tilgang til kunde- og ordreinformasjon til våre kunder, som vil si: navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. 

Dataen er trygt lagret og det er bare utvalgte brukere som har tilgang til nødvendig data ved å logge seg inn.

E-post:

Vi lager og sender våre nyhetsbrev i Mailmojo. Når du har krysset av for at du ønsker å få tilsendt nyhetsbrev fra Familiebutikken har du gitt samtykke til at vi kan sende deg e-post med informasjon og produkter. Mailmojo vil da få tilgang til navn og e-post. Hvis du åpner og klikker på lenker i nyhetsbrevene du mottar, vil Mailmojo via cookies og annen sporingsteknologi kunne samle ytterligere informasjon. Informasjon om din enhet og interaksjon i eposten din: IP adresse, operativsystem, browser ID. Mailmojo vil også samle data om når du har åpnet e-posten og hva du har sett på og eventuelt klikket på. 

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra Familiebutikken. Dette gjør du nederst i nyhetsbrevene.

Sletting

Du kan be om at personopplysninger om deg skal bli slettet så lenge det ikke bryter med andre krav til oppbevaring som for eksempel Bokføringsloven eller andre hjemler i lov og krav fra myndigheter. Send en epost til kundeservice@familiebutikken.no hvis du ønsker at personopplysninger skal bli slettet.

Crall

Med samtykke fra hver bruker samler Crall inn epostadresser og brukerdata for Famileibutikken. Disse epostadressene kan vi da sende ut nyhetsbrev til. Når du har skrevet inn e-posten din hos oss, vil du få en opp en pop-up som ber om tillatelse til å bruke e-posten din.

Denne type data samler Crall inn:
E-post, navn, ip adresse, besøksmønster, åpning av e-post, handlekurv, personopplysninger og ordreinformasjon.

Hotjar

Familiebutikken bruker Hotjar som et hjelpemiddel for å finne feil på nettsiden. Hotjar er en tjeneste som tillater oss å se dine bevegelser rundt på nettsiden anonymisert, så vi kan se akkurat hvor eventuelle problemer oppstår. 

Dersom du har andre spørsmål angående personvern kan du sende dette til nina@familiebutikken.no.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke